Rijaliti program Zadruga je definitivno najgledaniji format zabavnih programa na ovim prostorima. Naime, od kako je sve krenulo, proošlo j epreko 20 godian,. a pre same Zadruge imali smo Farmu, koja je postavila tremelje ludačkim sadržajima na televiziji Pink. Naime, kroz vih pet seztona Zadruge i tri sezoeb Farme, prodefilovao je jako veliki broj poznatih faca, ali i anonimusa.

Neki od njih, poput Miljane Kulić danas imaju zvezdani status, i ugovore od preko 200+K evra, ali ona za sada nije ušla u novu sezonu iz prostog razloga, jer se još uvek oporavlja od teške operacije želudca, koja se i više nego iskomplikovala. Kada smo već kod nepoznatih osoba koje su uzeli ućešće u naselju u Šimanovcima je svakako i Divna DNK, koja se pojavila u drugoj sezoni, i koja je za jkako kratko vreme, poupila sve moguće simpatije gledalaca. Ima i zdravstvni problem, sa leđima na kojoj ima grbu, ali je to nije sprečilo da upozna Marka Miljkovića, ljubav svoga života u naselju u Šimanovcima, za koga se nakon svega i udala.

Naime, u toj emisiji joj je i poznata srpska starleta Soraja Vučelić obećala i operaciju leđa, ali kada se sve završilo, ona je definitivno zaboravila na nju. MEđutim, Divna je toliko neiskvarena d jednostavno joj to niej uzela za zlo, te je nastavila život sa markom, sa kojim je nedavno obila i treće dete. Međutim, koliko im dobro ide u životu, kako je MArko našao posao, nije dočekal ada treće dete dobije kao podstanar, jer su krenuli sa pravljenjem male kuće u kojoj će zajedno da žive.

Preporučeno