Lidija Vuikičvić je definitivno jedna od glumica, kojoj je samo jedna uloga promenila celu karijeru, samim time i život. Svakako da se radi o hit seriji “Bolji život”, sa kojom je definitivno se predstavila tadašnjoj Jugoslovenskoj publici na najbolji mogući način. Nakon tog njena kariejra sam oide prema gore, usledilo je i pozivv za Žikinu dinastiju, sa kojom je efinitivno obolrila sve rekorde gledanosti, te je postala jako tražena roba na glumačkom svetu.

Jako brzo se udala i za fudbalera Crvene Zvezde, sa kojim je dobila i dva sina, a od Vladana Lukića se razvelka nakon 11 godina braka, i od tada je definitivno sama. Uživa u životu, a možda nekoga i ima, ali svoj ljubavni život krije jako daleko od očiju TV kamera. Poznato je da Lidija jako veliki zaljubljenik putovanja, a ako je pratite na Instagramu svakako da možete da vidite da jako puno putuje po svetskim destinacijama. Nedavno je tako bila u venecije, a jako puno fotki je izbacila sa popularnih gondola.

Naime, ona je tada malo zbunila sve svoje fanove, jer je obukla dugu belu haljinu, koja je bila na volane, pa je podsećala malo i na venčanicu. Kada su je novinari pitali šta ima novo na tom planu, ona je bila decidna te je kratko odgovorila:””uvek sam za ljubav na daljinu jer 24 sata života sa partnerom ubija ljubav.

Volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Ja sam dete u duši i to sam davno naučila da negujem kod sebe. Većina me pita i za izgled i za moju vedrinu u ‘ovim godinama’, iako mi to nije preterano važno. Uvek kažem da to nije pitanje godina, to nema nikakve veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom i habitusom. Često volim da kažem ‘Koliko bismo bili stari, kada bi znali koliko imamo godina?’ I to je donekle moj odgovor na sve.”. izjavila je Lidija..

Preporučeno