Vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović najavio je ukidanje emisije Zadruga na Instagramu, najduže nakon 10 dana, od današnjega dana. Ono što su svi slutili, ipak se na kraju i obistinlo, a pritisak javnosti je bio prevelik na Željka Mitrovića. Jednostavno, okidač za nešto ovakvo, bio je veliki masakr koji se desio u Beogradiu 3 maja, kada je mališan Kosta Kecmanović pobio 10 svojih drugara, kao i domara osnove škole “Vladislav Ribnikar”

Izvor nas je obavijestio da će se finale “Zadruge” održati u redovnom terminu 8. lipnja, a publika će glasati za finale kome će se svidjeti. “Mitrović je ugasio “Zadrugu”, ali bi do finalne bitke ipak došlo, i to na standardan datum kao i svake godine. Pratitelji realityja će 8. lipnja izabrati svoje favorite, rekao je izvor. Na preporuku predsednika Aleksandra Vučića odlučio sam da odustanem od rijalitija „Zadruga“ u najkraćem roku, ne dužem od 10 dana. Mislim da je solidarnost Srbije i ocjena predsjednika značajnija od bilo kakvog ličnog interesa Pinka, ili bilo kojeg drugog interesa, objavio je Mitrović na svom Instagram nalogu.

Također, televizijski reality show “Zadruga” imao je šest sezona, a pobjednicima je pripala nagrada od 100.000 eura. Ideja je bila sljedeća: kamere su pratile sudionike života Bijele kuće devet mjeseci u svakoj sezoni. Mnogi misle, da su ovdje svi na dobitku. Mitrović će da ugasi Zadrugu, doduše ne na sred sezone, nego kad i treba da se završi,a  Vučić kao inicijator cijele ideje, bi dobio jako bitne bodove pred današnji skup u Boegradu. Također se vjeruje, da bi Vučić mogao kupiti i neke dronove i opremu za vojsku Srbije od Mitrovićove grupe koja se bavi proizvodnjom iste, tako da su svi na dobitku. 

Preporučeno