Da je lepa brena oduvek bila žena od akcije i velikoga biznisa, do sada smo se u to mogli uveriti u jako puno navrata. Naime, nakon Slatkog greha, je zajedno sa svojim bivšim kolegom pokrenula Zvezde Granda, a jako dobro se zna šta su one u današnje vreme. Koliko su mu samo digli cenu, pokazuje i podatak da su pre dve godine, ona i Saša prodali svoje udele za ukupno 50 miliona evra jednoj Australijskoj korporaciji. Sada je pokrenula i modnu liniju ženskih čarapa “lejdi Bi”, a sudeći po prvim informacijama, prodaja istih, ide i više nego dobro za početak.

” U pitanju je stvarno revolucionaran proizvod na našem tržištu. Te čarape će u sebi sadržati nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu, koja će dodatno negovati ženske noge i stopala. Prikrivaće sve nedostatke, a istaći će sve najbolje na ženskim nogama. Njena linija se proizvodi u fabrici u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije.

U planu joj je i da otvori nekoliko prodavnica po Beogradu i regionu. Logično, Brena će biti najbolji model za svoje proizvode, što i ne čudi kada su joj upravo čarape bile jedan od glavnih odevnih predmeta na sceni” – izjavio je izvor sa promocije breninog modnog trenda.

Međutim, kada je u pitnju i kućanski posao, brena se ne stidi, te je pre par dana na svoju slavu Aranđelovdan zasukala rukave, te zajedno sa ženom koja joj kuva kod kuće spremala je hranu za mnogobrojne goste. Svi se samo pitaju, gde je na snimku glavni gurman, Boba, koji ionako im problema sa kilogramima, pa je sve preskočio. Video pogledajte ovde

Preporučeno