U današnjem članku donosimo jednu jako zanimljivu priču, a radi se o amerikanki Keti Bun koja je preminula u svojoj 54 godini života, a njena djeca su za to saznala iz novina jer je posljednih pet godina sa njom nisu imali nikakav kontakt. Kako saznajemo Keti je u to vrijeme postala beskućnik i vrijeme je porovodila na ulicama astroije u Oregonu, a glavni razlog je bio njeno narušeno mentalno stanje i upotreba narkotika.

Oni su ovu nesretnu ženu pronašli mrtvu na trotoaru jedne napuštene ulice okruženu smećem. Ztaim su njena djeca nakon smrti rekli kako je ona od njih digla ruke, nakon što je njihov otac preminuo. Ona se počela da drogira jernije znala kako da se nosi sa bolom zbog svog gubitka. Mnogo su se iznenadili kada im je rečeno da imaju nasljedstvo da trebaju doći na čitanje testamenta.

Također, ni preminula Keti nije znala koliko ona ima novca na svom računu, a ispostavilo se da se tamo nalazilo preko milion dolara, a njoj je pokojni muž ostavio 105 hiljada a za oostatak novca je porijeklo bilo nepoznato. Tako je nakon njene smrti se saznalo da je Ketina majka svojoj kćerku ostavila ogroman novac na raćunu koji joj je ona sama otvorila, a Keti nije znala.

Keti nije imala mobilni telefon, tako da je iz banke nisu mogli da obavijeste, a ni ketin nije znao da je njegova pokojna supruga njihovoj kćerci ostavila veliki novac niti je znao za njegovo postojanje pa je on bio mnogo zatečen cijelom situacijom. Kada je bila rasprava na sudu i kada su njena djeca saznala da je ona njima ostavila milion dolara, oni su bili u velikom šoku.

Preporučeno