I dalje nam iz Srbije nikako ne stižu lepe vesti, pošto u poslednjih par dana imamo jako puno vesti koje nam dolaze iz segmenta crne hronike. Naaime, verujemo da ste svi čuli da je jučer kasno posle podne u centru Beograda na redovnoj autobuskoj liniji oko 15 sati, vozač autobusa se zatvorio sam u autobus i krenuo da se bode nožem po celom telu.

Dok je došla hitna pomoć, on je na očigled brojnih putnika se toliko isekao po stomaku, da su mu creva krenula ispadati napolje. Zbrinut je u beogradskom Urgentnom centru, a njegovo zdravstveno stanje još uvek nije poznato. Na to sve, imamo jako zategnnute odnose sa Kosovom, a sve miriše da bi opet mogli imati jako tesnu situaciju na Istoku Srbije.

Sledeća vest, također iz Srbije, konkretno iz Beograda i mesta Bijeli potok, gde je pronađeno beživotno telo jedne žene, a policija trenutno adi uviđaj, a identite iste još uvek nije poznat domaćoj javnosti. “Telo je nađeno ispod mosta u izgradnji obilaznice oko Beograda. O slučaju je obavešten tužilac koji je naredio obdukciju. U pitanju je starija ženska osoba”, rekao je izvor.

Izvor koji je bio na licu mesta, također tvrdi, da je bio u šetnji, kada je u granju primetio truplo koje pluta, ali je bilo u jako dobrom stanju. Prema prvim informacijama koje dolaze iz policije, veruje se da je smrt nastupila naajkaasnije pre dva dana. Još uvek se ne zna je li u pitaanju u*istvo ii samo ubis*vo. Opširnije na ovu temu, svakako u nastavku današnjeg dana.

Preporučeno