Kao što ste i mogli sami da pročitate u naslovu, u današnjegm članku pišemo o svadbama, koje su opet uveliko krenule da se održavaju na balkanskim prostorima. Prošla godina je cela za mlade parove bila jako skeptična, jer je zbog pandemije korona virusa bilo zabranjeno skoro svako okupljanje, tako da svi oni koji su imali planove za prošlu godinu jednostavno su morali da premeste za ovu.

Definitivno je svadba kruna nečije ljubavi i sigurno krucijalni događaj za mladu ženu i čoveka. Ponekad pripreme znaju da potraju mesecima, a neke porodice znaju da skupljaju godinama novčana sredstva, ne bi li oženili sina ili udali ćerku. Ali u većini slučajeva sve prođe u najboljem redu, ali nekada je jednostavno sve se okrene i ne završi se onako kako su svi zamišljali da bi ttrebalo biti.

Također, ponekad svadbe znaj da se i tragično završe kao što je to ova danas, o kojoj ćemo d apišemo u nastavku ovog članka. Tako je prošlo leto u okolini Dervente u Republici Srpkskoj bila jedna svadba koja se završila više nego tragično, a ljudi ne pamte da se nekada desila ovakva ili slična ili slična stvar bilo gde. Naime, svadba je krenula u crrkvi gde se par venčao crkvenim putem, a ond aje sve završeno i u opštini.

Posle je celo veselje se premestilo u svadbeni salon, i veselje je proticalo u najboljem redu, i svi su bili veseli. Međutim, u jednom trenutku je mlada ustala i zaplesala, a onda j eprišla muzici i zatražila je pesmu od Ace Llukasa. I ona je u pola pesme samo pala i ostala tako nepomićna da leži a hitna je kasnije ustanovila da je imala srčani udar.

Preporučeno