Jedan od najgledanijih muzičkih programa na našim prostorima jesu Zvezde Granda, ali i širom Balkana je najgledaniji. Za večeras donosimo jednu jako tužnu vest, a radi se o tome da je Jasmin Hasić, nekadašni učesnik pomenutog muzičkog takmičenja, preminuo nakon duge i dešte bolesti u 36. godini.

Nedavno je pevaču dijagnosticiran tu mor na bubrezima koji je pre više od tri nedelje operisao u Tuskoj, ali je na veliku žalost izgubio bitku sa opakom bolesti. Ova vest je potresla celu estradu, kao i mnogobrojne fnaove koji se od talenotvanog momka koji nam dolazi iz Srebrenika opraštaju dirljivm rečima na društvenim mrežama. “Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir”, napisaoa je pevač Hako Šljivar, dok se njegova kolegica Lejla ZAhirović oprostila sa sledećom porukom; “Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac… Voleću te brate moj zauvek”.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hsić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji se desio. Podsetimo, pevačuu je nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo se pogoršlo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prikupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge kolege, prijatelji i poštovaoci.

Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu. Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku, za učešće u Zvezdam Granda prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost je stekao 2014. godine.

Preporučeno