I ovu radnu sedmicu započinjemo sa tužnim vestia iz sveta, a svi su već navikli na ovakve vesti. Mi danas pišemo o Bob Sagetu, glumcu i komičaru koji je poznat kao najveseliji tata u televizijskoj komediji Puna kuća, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, na Foliridi u 65. godini, objavile su lokalne vlasti. Ono što je još uvek nejasn jeste uzrok njegove smrti.

Hitna pomoć je pronašla glumca u nedelju poslepodne u sobi u Ritz Karltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mestu događaja, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Orindž, i dodavši kako nisu pronađeni nikakvi sumnjivi znakovi ili upotreba drog. Saget je upravo započeo svoju turneju kao stan ap komačar i nastupio na Floridi u subotu uveče. On je u poslednjoj svojoj izjavi na društvenoj mreži Instagram osvrnuo se na lepu publiku i puno pozitive. “Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je.

Glumac Saget j od 1987. do 1995. godien glumio je oca udovca u filmu Puna kuća kao i u nastavku od 2016. do 2020. godine. Također, glumac je vodio emisiju America s Funniest Home Videos” od 1989. do 1997. godine.

Preporučeno