Listajući svakodnevno raznno razne veb portale, na njima apsoluutno možemo da pronađemo razne zanimljive vesti, koje se svakodnevno dešavaju u celom svetuu. Ponekad neke priče na koje naiđemo, definitivno se ne viđaju ni u filmovima strave i užasa. Južna Amerika definitivno prednjači u svemu tome, jer je stopa siromaaštva jako velika na ovom kontinentu, a samim time i kriminal jako cvate.

Dovoljno je da sasmo kažemo Kolumbija, i popularni Pablo Eskobar, jer se zna da je glavni epicentar he*oina upravo ide iz Bogote, odnosno okolnih planina koje je okružuju. Tako se pre par dana, konkretno 17 novembra, desila i više nego neobična situacija, kada su dvojica pecaroša, umesto ribe, iz reke izvukli jako neobičan ranac, koji im je definitivno promenio njihove živote.

Naime, u rancu je bilo više ni manje, telo male bebe-devojčice, koja je još uvek bila živa, a sve se inače desilo na reci Sao Lorenco u Južnom brazilu. Naime, njih dvojica su samo par minuta videli muškarca na motoru, kako sa mosta baca ruksak u reku, a njih je zanimalo šta se u stvari nalazi unutra. Nisu mogli da veruju šta je bilo unutra, a njih dvojica su preko noći postali heroji ne samo svoga selaa, nego celoga Brazila.

“Uzeo je štap, podigao torbu i pružio mi je. Kada sam je otvorio, unutra je bilo dete. Plakalo je.”, rekao je Pedro u jednom dahu, dodajući da je i sam zaplakao od šoka. Odmah su pozbali policiju, a beba je prevezena u lokalnu bolnicu. Teška je oko 2,5 kilograma i živa je i zdrava…

Preporučeno