Biti dijete poznatih roditelja, svi misle da je to i više nego lako, ali ipak, ruku na srce toj djeci i nije toliko lako kao što se misli. Iako za razliku od svojih vršnjaka imaju sve na dlanu, oni su osuđeni od strane društva na jednu stigmu, tako da se nikada ne gledaju njihovi kvalitete ni prave vrijednosti, nego se samo gleda ime i prezime. Mi danas govorimo o ćerkama Jelene Karleuše i Duška Tošića. 

Nika i Atina su dvije djevojke koje su itekako popularne na Instagramu, a mi danas govorimo o mlađoj kćerci, koja je normalno za svoje godine, puno se više fokusirala na tik tok društvenu mrežu. Tamo je puno popularna, a već za sada je zaradila jako veliki broj folovera. Sve više liči na majku, a neke njene objave na ovoj društvenoj mreži, sve više liče na Jelenu KArleušu, što prije nije bio slučaj. 

Objave, fotografije i videi na društvenim mrežama mlađe kćeri Jelene Karleuše već duže vrijeme izazivaju veliku pažnju na internetu. Nika je prikupila velik broj vjernih obožavatelja koji ponovno oduševljavaju svojom prirodnošću, iskrenošću i višestrukom nadarenošću, a ovoga puta ponovno je privukla značajnu pažnju, ali i potpuno ganula srce svoje majke.

Nerijetko smo imali priliku zaviriti u njezin dnevnik i uvjeriti se koliko je Nika zapravo emotivna, presretna je pjevačica što je na svom Instagram profilu objavila pismeni zadatak svoje nasljednice, koji ju je ganuo do suza. “Zahvalna sam mnogim ljudima, ali moj najveći heroj je moja mama. Zato sam joj najzahvalnija. Cijenim činjenicu da je moja majka prisutna u mom životu, i na tome sam joj neizmjerno zahvalna. Ona je najveći heroj kojeg sam ikad susrela. Svako jutro mi priprema najukusnija jela kao dio doručka, kupuje mi stvari koje sam najviše tražila, ustaje mi ranije ujutro kako bi mi pomogla oko školovanja. Sretan sam zbog svoje mame, nikad nisam upoznala predaniju osobu, radi puno i nikad se ne umori pripremati večeru, davati mi savjete i razgovarati satima.

Kad sazrijem, želim imati iste osobine kao moja majka: vješta, inteligentna, duhovita i još mnogo toga. Ponosan sam i na svoju majku zbog uspjeha u profesiji, cijenim sve što je postigla u životu. Obožavam te, mama, uvijek ćeš biti moj najbolji izbor u svemu. Ti si moj heroj i svi bi se trebali ugledati na tebe” – stoji u zadatku u koji bi svaka majka poželjela da joj pošalje dijete. Sastav koji je napisala mlađa kćerka Jelene Karleuše, a koja je zasluženo dobila peticu, izazvala je najnježnije emocije u njenoj majci, željela je svoju radost podijeliti sa svijetom, a bilo je mnogo divnih odgovora.

Preporučeno