Cinjenica je da su politicari jako popularne javne licnosti u nasem regionu, pa samim tim nije neko veliko iznenadjenje da se publika I javnost uvijek interesuju za njihove privatne zivote. Uvijek se tu kriju neke zanimljive tajne, za koje bi oni svi radije da se ne saznaju, mada one zaista prije ili poslije isplivaju na povrsinu, bez obzira na to o cemu tu da se inace radi.

Kako god, u nasem danasnjem clanku vam donosimo neke detalje koji se ticu naseg poznatog politicara, a rijec je I o clanu Predsjednistva Bosne I Hercegovine, Miloradu Dodiku za kojeg smo dosad I navikli da zaista privlaci veliku paznju u nasem regionu. Sigruno ste I vi dosad culi brojne price koje se ticu sina Milorada Dodika, koji se zove Igor Dodik I koji je trenutno generalni menadzer KK Igokea.

Ipak, kada je u pitanju Dodikova kcerka, Gorica Dodik, o njoj I o njenom privatnom zivotu se mnogo manje zna, pa tako nije ni cudo sto mnogi nisu ni svjesni da je ona kcerka clana Predsjednistva sve dok se to ne spomene. Kako god, u 2016. godini je bila u centru medijske paznje nakon sto je zajedno sa suprugom svog brata, otvorila restoran, a iste te godine je prodala apoteku koju je otvorila.

Ona je zavrsila Ekonomsku skolu u Banja Luci, a onda je diplomirala ekonomiju na Kipru. Da li ste vi dosad culi za nju ili je ipak ovo bio prvi put da vidite kako to izgleda kcerka Milorada Dodika.

Preporučeno
Loading..