I pticama na grani je definitivno jasno, koliko se ne vole kosovari i Srbi, a ovaj rivalitet traje godinama unazad. Jednostavno u svakoj sferi života, podbadaju jedno drugo, a kako dani prolaze ljudi koji tamo žive, pre svega srbi, mole boga da ne krenu ratna dejstva. Dovoljno je da samo pogledamo kada igraju Švajcarska i Srbija u fudbalu.

Njihovi fudbaleri kada daju gol, pokazuju orla na grudima i tako provociraju srbe, a svi se sećamo meča na Marakani, kada su igrali Albanija i Srbija, te kada je u sred utakmice dron doneo zastavuu Albanije na sred stadiona, a onda je jedan igrač Srbije je potrgao, da bi nastao totalni haos na terenu. Nastala je opšta fututma, a igrači Albanije su jedva izvukli živu glavu sa terena.

Dua Lipa je također svetski poznata Albanska pevačica, koja od malih nogu živi i radi u Velikoj Britaniji, ali nikada nije zaboravila odakle su joj koreni.Tako je ona prošle godine došla u veliki sukob sa jelenom karleušom, a javno su se prozivale po Instagramu Naime, Dua Lipa je jela ajvar, a ispod je pisala da je to tradicionalno alabnsko jelo, a Karleuša je naprosto poludela te je krenuo medijski rat.

Zna se da je Karleuša jako veliki borac za prava životinja, vegeterijanac je, i javno osudi svakoga ko ih jede u javnosti. Međutim, Dua Lipa je pre par dana uraadila nešto grozno, pošto je prikazivala konstantno na Instaagramu svoja dva mala jarića kako se igrra sa njima, a jučer je objavila i fotku kako gleda u tepsiju sa pečenim mesom, a u pitanju su bili njeni ljubimci.

Preporučeno