Na početku ove godine, svi u našem regionu su pričali o skandalu koji se dogodio u vezi afere koju su navodno popularna pjevačica Jelena Karleuša i bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ imali. Pojavile su se eksplicitne fotografije koje je navodno Karleuša razmjenjivala sa Vranješom u periodu dok su se viđali. Pjevačica je odmah demantovala da se ona nalazi na tim slikama, a podigla je i brojne krivične prijave protiv svih onih koji su iste dijelili sa namjerom da naškode njenoj reputaciji.

Kako god, iako su mnogi mislili da će to biti početak kraja njenog braka sa fudbalerom Duškom Tošićem, na kraju se ispostavilo da su opet pogrešno procijenili koliko je njihov brak stabilan. Naime, njih dvoje su ostali zajedno, ali su se zato Vranješ i njegova supruga Danijela poslije svega što joj je on uradio razveli. Oni su duže vrijeme imali jako turbulentan odnos, a tek sad je njegova supruga, sada već bivša, odlučila da stavi tačku na tu cijelu priču.

Ognjen je potvrdio da su se dogovorili da će ostati u korektnim odnosima zbog svoje kćerke, a on je pristao i na alimentaciju u iznosu od 3.000 eura svakog mjeseca.

Vranješ je izjavio da njegova supruga, za razliku od nekih ima barem malo dostojanstva i na taj način svima dao do znanja da i dalje stoji iza toga da su Karleuša i on imali aferu, iako je ona sve vrijeme demantovala te informacije, te je tvrdila da je riječ o medijskim izmišljotinama. Šta vi mislite o cijeloj toj priči?

Preporučeno
Loading..