Kada je u pitanju Jelena Karleuša ona je poznata po svom dugom jeziku i kontroverznosti, a pre par dana ja napustila mesto u žiriju Zvezda Granda gde je svaki put dovodila emisiju do ludila. Jelena Karleuša je javno apelovala tokom jučerašnjeg dana, da neko hitno pomogne ugroženim životinjama na Suvoj planini, a nakon što je dobila fotografije na kojima se vidi da oko 1.000 njih nema vodu.

Popularna zvezda je na svom Instagram profilu objavila stori: “Hitno! Preko 800 krava i 200 konja nema vodu na Suvoj planini. Na slici vidite kravu koja je na koljenima kako bi dohvatila vodu koju su dobri ljudi sipali iz balona! Apelujem i molim nadležne, molim dobre i sposobne ljude iz tog kraja da hitno reaguju!” ZAtim je dan posle Jelena povodom iste teme ponovno se javno obratila sa obaveštenjem da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović reagovao.

Kako je ona sama istakla, taj potez ju je prilično dotakao. “Hvala ministru poljoprivrede na brzoj reakciji. Stvarno sam ganuta da neko iz vlasti pokazuje empatiju prema životinjama”, započela je Jelena Karleuša. Na slikama su cisterne sa vodom sa stotine krava i konja, nesrećne životinje koje su danima umirale od žeđi. Naravno, ovo je samo privremeno rešenje, ali je ipak neko reagovao, pogidao slušalicu i d u pe i učinio je da nekako pomogne ovim životinjama. U današnje vreme je to jako retko, a hvala u ime namučenih živih bića koja nam toliko pružaju, a zauzvrat traže samo malo vode, ispričala je pevačica.

Branislav Nedimović koji je ministar je potrvdio da je krdu od 1000 krava i konja pretilo umiranje od žeđi jer je proteklog vikenda presušio jedini izvor koji su imali. Ministarstvo je obezbedilo vodu za 800 krava i 200 konja.

Preporučeno