Za danas još jedna doza Zadruge, koja postaje sve zanimljivija i zanimljivija. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su glavni razlog za zanimaciju publike. Jednostavno, njihov odnos u poslednjih 10 dana varira, od toplog do hladnog. Kakav je Zvezdan čovek po prirodi, možda najbolje oslikava izjava njegove žene, koja je pre par dana na televiziji rekla, Lako vas Zvezdan uvede u svoj raj,ali kada zatvori vrata, kreće pakao. 

To je Anđela najbolje mogla osetiti na svojoj koži, jer ju je jako dugo vremena miuvao, a kada ju je odveo u krevet, pružio joj je užitak par puta, i onda je odbacio kao staru cipelu, te se prebacio na Aleks. Ona ga je doduše odmah otpilila, ali je sve začudilo kada je na silu pokušao da je poljubi. Koliko samo zna da buude grub, osetila je i sinož Marija Kulić, koju je on sinoć optužio da vara rođenog surpuga Sinišu sa Bebicom?!

Svađa je potrajala sigurno nekih 10 minuta, a prema svemu viđenom stiče se utisak da Zvezdan polako gubi kompas. sa druge strane, imao je ponovo duel sa Anđelom, koja je potpuno odlepila za njim, te ga sada ucenjuje sa time da će sebi da prereže grkljan i vene ako ne bude hteo da bude sa njom. 

Onda joj je on zapretio sa rođenom ćerkom, da ako još jednom bude pretila na taj način, neće je više ni pogledati. Jako brzo je završila kod njega u krevetu, jer zna da je može imati kada god se seti. Akcija je potrajala do ranih jutarnjih sati. 

Preporučeno