Mi se u nastavku ovog petka, posvećujemo jednom datumu koji je itekako mračan i morbidan, pogotovo za sve one koji veruju u petak 13. Verujemo da nema osobe na svetu, koja se bar na minutu u današnjem dnu neće setiti da je ovaj dan od veki vekova nekako proklet i mističan u isto vreme, a za njega starije osopbe itekako veruju da donosi nesreću i jako loše stvari, ali je pitanje po koje osobe?

Čim nam se nešto loši na današnji datum, odmah pomislimo i kažemo, pa da, to je zbog toga je r je danas petak 13?! Ovaj datum itekako jako lepo i dugo živi u zemljama koje su itekako sujeverne, poput Azije, ali i Balkanskih zemalja, čiji stanovnicu su itekako pod dejstvom brojeva, horoskopa, crne magije, hodža i raznih prproka. Zato i najbolje prolaze priče koje su usko povezana sa Baba Vangom ili Nostradamusoim. 

Tako ćemo mi u nastavku današđnjeg članka da govorimo kao što i sami možete da vidite o četiri horoskopska znaka kojima će ovaj petak 13 biti itekako nesretan. Prvi na spisku je bliuzanac, koji će zbog retrogradnog merkura da se oseća i više nego loše. Danas će se većini znakova blizanaca celi život da se promeni za 360 stepeni. Sledeći na spisku je lav, kojima će današnji dan da bude teži u odnosu na ostale dane. Naime, danas će itekako da kod njih ipašatju odnosi koji su zasnovani na emoicijama.

Danas je preporuka da udahnete i zadržite dah na 10 sekunda i da se saberete. Treći znako koji treba da se pripazi jeste vodolija, koja će danas da bude pod većim pritiskom nego inače. Pre nego što se predate setite se koliko puta ste se do sada uspeli da izvučete. I na kraju četvrti znak je škorpija, koja će danas da ima jako velikih problema na poslovnom nivou.

Preporučeno