Pravila i uslovi korištenja

Kako bi zaštitili sve korisnike pa tako i portal, korisnici su dužni pročitati, upoznati se i složiti sa Pravilima i uslovima korištenja portala.

Korištenjem portala, korisnici se slažu sa Pravilima i uslovima korištenja.

Portal Magazin Dan (u tekstu, mi, stranica, sajt, portal, nas) svojim korisnicima u najboljoj namjeri dostavlja slobodan sadržaj. Sadržaj se sastoji od autorskih članaka, medija i komentara, te veza i poveznica čiji su vlasnici autori. Stav autora nije nužno i stav portala.

Zabranjeno je korištenje sajta u protivzakonite svrhe, te zloupotreba bilo kojeg dijela sajta. Portal nije odgovoran za nastalu štetu korištenjem sajta, te su korisnici na vlastitu odgovornost i znanje koriste portal.

Komentari na portalu su stav autora. Zabranjena je zloupotreba funkcije komentarisanja u bilo koje svrhe, te vrijeđanje drugih korisnika po bilo kojem osnovu. Portal zadržava pravo uklanjanja takvih komentara i sankcionisanja korisnika koji su prekršili Pravila i uslove korištenja.

Sadržaj

Portal se sastoji od multemedijalnog sadržaja, linkova, ugrađenih linkova, teksta, slika, videa i komentara. Sav sadržaj je isključivo vlasništvo autora. Portal svoji korisnicma želi u najboljoj namjeri, dostaviti tačan i provjeren sadržaj. Portal nije odgovoran za propuste autora ili trećih lica za tačnost, pravovremenost i istinitost podataka. Ukoliko korisnik smatra da je vijest netačna, dužan je u vlastitom istraživanju potvrditi tačnost članka. U najboljoj namjeri, korisnik može prijaviti članak, kako bi se dodatno provjerila istinitost i pravovremenost.

Pravila i uslovi korištenja portala su podložni promjenama, bez prethodne najave, a korisnici su dužni da povremeno provjere aktuelnu verziju.