Mi se danas malo bavimo sa stvarima ,koje su itekako zanimljive, a koje se skoro nikako ne spominju u medijima. Naime, govorimo o stvarima koje su povezane s porodicom, a koje se tiču naše dece, genetike i sličnih stvari. Naime, uvek se možđe reći da neko dete liči na majku, a kako odrasta, sve je više sličnije ocu. 

Tako mi danas na ovu temu,. govorimo sa medicinske strane i šta to konkretno dete nasleđuje od majke, a šta konkretno od oca. Nečiji DNK jednostavno je toliko jači od ovoga drugoga,. da dete apsolutnosve nasledi od majke, odnosno od oca. Mi tako danas govorimo šta to konkretno dete nasleđuje od oca. Jednostavno vam ništa neće biti jasno kada bude videli ta je on to nasledio od svoga oca. Naime, raspoloženje i narav nasleđuje definitivno od majke, kao i pamćenje, jer ako je majka imala sjajno pamćenje, definitivno ćete i vi takvi da budete. Sklonost ka starenju?

Definitivno, ako je vaš amjka ostarila jako brzo, onda ćete i vi tako da starite. Moć koncentracije, kao i sam metabolizam, biće nasleđen upravo od majke. Dolazimo do onog dela, šta to dete nasleđuje od oca. Boja očiju definitivno dolazi sa očeve strane, baš kao i rast. Ako vam je otac bio visok ili nizak, onda ćete definitivno i vi takvi da budete. Također, ako imate probleme sa srcem, to onda definitivno dolazi sa očeve strane. I na kraju, najgora stvar koju možete da nasledite od oca jeste i mentalni poremećaji. Među onima koje muškarci prenose na svoje potomstvo, najistaknutiji su ADHD kao i šizofrenija. 

Preporučeno