U svetu postoji verovanje da ako je mačka stigla u vašu kuću i ne želi da izađe, to može da ukazuje na to da je osetila približavanje nevolja i da je došla ih otera. u mnogim narodima mačka koja je smaa došla u kuću neke osobe donosi prospireti i sreću, ali i da vas štiti od negativnih vibracija spolja i toksičnih ljudi.

U Indiji su verovali da će ako vam u kuću dođe nečija mačka, uskoro će doći do venčanja ili vas čeka proširenje porodice. Osova koju je ova životinja izabrala za vlasnika uskoro može da očekuje sretne vesti i promene u životu. Smatralo se da usvojeno mače štiti porodicu od nepovoljne energije.

Ako je trudna mačka na kućnom pragu je i test ali i dobar znak. Ona neće doći u dom u kojem vlada energetski haor, već ih privlače mesta koja zrače pozitivnom energijom. Njeno pojavljivanje na kućnom pragu ukazuje na to da vas čekaju sreća, uspeh i blagostanje, a posebno ako se pobrinete za mačiće (preuzmete brigu ili udomite kod nekoga mačiće od te iste mačke).

Mačka koja se pojavi na kućnom pragu sa mačićima predstavlja poboljšanje finansijske situacije i obilje. Da bi se ovaj predznak ostvario, svi mačići moraju biti stavljeni u dobre ruke, a jedan možete zadržati za sebe. Maččka koja zaluta u kuću usamljene osobe može ukazivati na skoriji susret sa srodnom dušom, ali i napredovanje u karijeri za one koji su započeli novi posao. Koje je vaše mišljenje o ovoj temi? Pišite nam vaša mišljenja u komentar.

Preporučeno