U Nastavku našeg današnjega članka malo ćemo da govorimo o mini Kostić, o kojoj se i nije baš puno pisalo u poslednje vreme. Ona jako dugo vremena nije ništa snimila, ali je zato i dalje jako koncertno aktivna, te jako lepo naplaćuje svoje pesme. Mina se preporodila i na ljubavnom planu, a mnogi joj zavide jer je našla čak 15 godina mlađeg dečka, a kako je nedavno izjavila za story.rs, oni očekuju i bebu i to na leto sledeće godine. “Ja sam se bila posvetila Bogu.

Rekla sam ako nekad bude trebalo da mi se desi muškarac, desiće se, ali nisam tragala za tim, jednostavno sam bila opuštena. Slučajno smo se sreli u komšiluku, započeli priču, onda nastavili komunikaciju preko poruka, i evo, veza već traje mesec dana, Moja ćerka ga je super prihvatila, već su napravili klan protiv mene.

Zovu me Živka. Ako bude sve kako treba volela bih da se udam, pošto se do sada nisam venčavala, jednostavno se tako poklopilo. Da to bude jedna top svadba na trgu, pa da krenemo pored Skupštine do Slavije, da bude opštenarodno veselje. I da mi pevaju Nina Badrić i Željko Vasić, a onda svi moji narodnjaci – otkriva Mina Kostić,. koja se proslavila sa pesmom “Stariji čovek”. 

Podsećamo Mina je u provm braku doživela brodolom i na finansijskom, ali i na emotivnom planu, tako da nigde za sada ne žuri:”Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, a onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica – otvorila je pevačica dušu nadajući se da će novi dečko Mine Kostić nju usrećiti kako i zaslužuje.”, rekla je Mina. 

https://www.instagram.com/p/Cj8-gKoqg7N/

Preporučeno