U današnjem članku se bavimo našom domaćom estradom o kojoj se uvek ima nešto novo da piše. Pevačica Ana Bekuta se definitivno povukla sa cele estrade u poslednja dva meseca, od kako je ostala bez emotivnog partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Da podsetimo, njih dvoje su bili u jako čudnoj vezi još od Valentinova 2012. godine, a Mrka je celo vreme bio u braku sa svojom suprugom sa kojom je bio u bračnoj zajednici pune 23 godine, ali se do smrti nikada nije razveo od nje.

Zatim se on preselio kod Bekute, sa kojom je čak na kraju kupio i zajednički stan, kojeg su kupili zajedničkim snagama, pa su namestili po svome ukusu. Međutim, nakon njegove smrti, sta je pripao njoj, a koliko je bila pogođena, pokazuje i podatak da je otkazala sve nastupe u decembru mesecu, kao i samo učešće u žiriju Zvezda Granda. Pa je tek za Novu godinu imala nastup u Banja Luci, a danas je ipak odlučila da izađe iz kuće, da skine crninu i da krene sa svojim životom dalje. 

Njoj su veliku podršku pružali unuci, koji su čak u tim danima skroz preselili kod bake, te joj nisu dali da bude sama nikako. Sada se oglasila i nakon pobednice Evrosonga, sa njenim stihovima, da umetnica jednostavno mora da bude zdrava. Pa je tako ona objavila sliku sa treninga u crnom trikou, i može se reći da je za svoje godine izgleda više nego dobro.  Koje je vaše mišljenje o pevačici Ani Bekuti kao i o ovome tekstu? Pišite nam vaša mišljenja u komentar,. 

Preporučeno