U nastavku današnjeg članka donosimo šokantnu ispovest anonimne devojke iz Beograda, koja je otkrila da je bila u romantičnoj vezi sa bratom, ne znajući da su u srodstvu. Ona je tek na očevoj sahrani saznala istinu, a ovo je njena priča.

Njih je otac napustio kad je ona imala smao četiri godine, a stariji brat dve više. Oni su živeli sa mamom i nje im ništa nedostajalo, a njihov otac je bio stalno prisutan u njihovom žiootu. Kao jedan uspešan poslovni čovek, omogućio je bezbrižan život i dobro obrazovanje. Više se nije ženio, barem su oni tako mislili, a godine su prolazile. Također, on je zbog posla često putovao, a znali su da tu i tamo ima neku ženu/devojkeu, što je nekako i normalno s obzirom na moć i novac. Imao je visok pritisak, ali je uprkos tome vodio aktivan stil života.

Također, bilo je tu upozorenja da stane, da malo prikoči, ali on kao pravi lav u horoskopu, išao je glavom kroz zid. Ni predinfarktno stanje i aritmija nisu mu bili dovoljno snažni signali da uspori, preminuo je od srčanog udara. pronašli su ga u kući u blizini prozora koji je pokušao tokom noći da otvori. Kada je bila sahrana devojku i njenog brata je čekao šok, a u kapelu je došao mladić sa kojim je bila pre izvesnog vremena u vezu. Pomislila da je došao da joj izjavi saučešće, a bio je u društvu brata. Hladno su se pozdravili, a pozvao ju je i da izađe. On je njoj tada rekao da joj je on polubrat i da je on to saznao tek dan ranije. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno