Mi se za danas posvećujemo jednoj jako poznatoj temi,a to je prevara, kada se žen u većini situacija nađe u situaciji da bude oojađena od strane muškaraca u koji se zaljube. Oni od njih uzmu, odnosno posude neki novac, a na kraju ostanu i bez ljubavi, ali i novaca. Tako se nedavno na svom profilu oglasila i jedna beograđanka, koja je na moru imala jako negativno iskustvo.

Naime, ova žena ima 58 godina, razvedena je ima dvoje dece i jedno unuče. Njega je inače upoznala u rizortu u Hurgai u Egiptu. Radio je tamo kao animator, a ona se totalno zaljubila u njega, izgubila je glavu, a kada se vratila u Beograd, slala mu je i novc da mu se nađe. Onda je on predložio da se ona tamo doslei i da kupe stan i da se totalno preseli kod njega.

“Zbog njega sam prošle godine prvi put otišla u Egipat sama. Od juna do novembra 2021. išla sam čak šest puta kod Abdula u Hurgadu, gde on ima neki manji stan. Tada je bilo sve idilično, bio je romantičan, donosio mi doručak u krevet, kuvao mi je, brinuo o meni. Prodala sam stan u Beogradu, Abdulu odnela pare u Egipat i ubrzo shvatila da je on običan plejboj i iskusan prevarant, koji mi je slomio srce i ojadio me za najmanje 110.000 evra”navela je ona. 

Navukao ju je na priču, da mu je plata mala, da mu treba za popravku auta, a ni ona sama n ezna koliko mu je puta poslala pare vestern unionom. Ostatak priče, pronađite ovde..

Preporučeno