Kadsa samo pogledate kako izgelda jedan Holivud sjajno na prvi pogled, čovek bi pomislio da tamo teče samo med i mleko, međutim, kada se spuste zastori, tam se može videti sve i svašta. Osobe koje smo navikli da gledamo na malim ekranima u fenomenalnim filmskim ostvarenjima, neki od njih su pravi monstrumi u privatnom životu. Tako mi danas govorimo o super popularnoj glumici Lesli Men, koja je nedavno gostovala u jednoj jako zanimljivoj emisiji, a tamo je gledaocima rekla kako je upoznala Dejva Duhonija, koji se proslavio u Diejima X, koja je jedna od gledanijih TV emisija ikada.

Naime, ona je bila na početku svoje jako uspešne glumačke karijere kada je dobila ulogu u Birdlendu, odličnom sitkomu. Inače, celo snimanje je održavano u Vaankuveru u Kandai, a tamo je igrom slučaja i Dejvid Duhovni u to vreme snimao jednu od svojih epizoda Dosijea X. Upoznali su se na jednom slučajnom piću, te ju je pozvao na svoj set ssnimanja te joj je priznao da mu se sviđa, a ona je njega pozvala na proslavu dan veštica samo dan posle.

Nakon što se zakuhalo na samoj proslavi, njih dvoje su naručili taksi i krenuli prema njenom stanu, a ona je bila ubeđena da će postai novi par. Međutium, Dejvid je u jednom trenutku samo zaustavio taksi, istrčao bez reči i više se nikada nisu videli u narednih 27 godina. Nakon određenog vremena, ona ga je upitala zašto je istrčao iz taksija, a on je rekao da se ničega ne seća, a da je beđen da je ostavio marihuanu na stolićću u hotelskoj sobi. 

Preporučeno