Tanja Savić se udubljivala u različite aspekte svog sadašnjeg života, pružajući iskrene uvide. Tanja je ogolila dušu i otvoreno ispričala detalje svoje emotivne veze sa pilotom Mukijem Bešićem, koji je slučajno 11 godina mlađi od nje. Ispunjena sam radošću što konačno možemo biti otvoreni po pitanju naše veze. Morali smo to neko vrijeme držati skrivenim, a bilo je to nevjerovatno izazovno i stresno iskustvo. Nisam voljan da javnosti iznosim razmjere našeg zajedništva. Nisam dovoljno budala da iskažem svoje sumnje i nesigurnosti u vezi sa partnerom nakon svega što sam prošla. Vrlo sam oprezan i dijelim nešto samo kada sam potpuno siguran. Moja publika zaslužuje sreću i pogled u moj život.

Međutim, dobrobit moje djece mi je na prvom mjestu, a njihova sreća mi znači sve. Izuzetno pazim na njihove emocije, posebno zato što su u osjetljivoj dobi. Ne mogu ih izložiti nikakvom nepotrebnom stresu. Pronalaženje načina da se to ostvari i određivanje pravog vremena je ključno, kaže Tanja. Važno je objasniti djeci da njihovi roditelji ne mogu biti zajedno. Tanja ističe svoje snažno uvjerenje u porodične vrijednosti i davanje prioriteta djeci. Tokom intervjua u emisiji “Premijer vikend specijal”, ona je ispričala kako su se ona i Muki ukrstili i govori o njihovim predstojećim veridbama i venčanju. Uprkos činjenici da je Muki pilot i 11 godina mlađi, Tanja se osjeća počašćenom što je osvojila srce žene koja je savladala brojne izazove. Ne zanimaju je površne kvalitete kao što su ljepota, moć ili novac. Umjesto toga, Tanju privlače iskrene emocije i oslanja se na svoju intuiciju, za koju vjeruje da svi posjeduju i da bi je trebali koristiti.

Pjevačicu je prvenstveno zanimao Mukijev način razmišljanja i njegova posvećenost suzdržavanju od alkohola i nedozvoljenih supstanci. Naš susret se dogodio u avionu, gdje je on ljubazno vozio mene i moj tim. Kako smo stigli u određeno područje za privatne letove, on je strpljivo čekao naš dolazak. Mogućnost da izdržim ovo iskustvo bila je izvor strepnje za mene. Zauzevši svoje mjesto u zadnjem dijelu malog privatnog aviona, imao sam jasan pogled na sve prisutne, uključujući i svog menadžera. Naše odredište je bio Čikago, a naša komunikacija je započela upravo tokom našeg boravka tamo. Uprkos njegovoj mladosti, u njemu postoji neka zrelost koja mi je intrigantna. Godine me ne zanimaju; zapravo, postoje trenuci kada se osjećam kao da sam mlađi u našoj dinamici, stalno učim od njega.

Važno je pojasniti da dotični prsten nije verenički, iako za mene ima sentimentalnu vrednost. Glasine o mom angažmanu su neosnovane; samo smo se šalili. Brak nije nešto sa čime žurim, ali možda jednog dana u budućnosti. Jedna stvar koju želim je da proširim svoju porodicu i imam još djece. Pevačica ističe da sve dok su živi i dobrog zdravlja, i dok sve ide po planu i dok Bog daje ono što je potrebno, sreća njihove dece ostaje na prvom mestu. Oni se također obraćaju protivljenju porodica u pogledu njihove veze, priznajući da se ona može činiti beznačajnom u velikoj shemi stvari.

Preporučeno