MI se danas malo dotičemo domaće estrade i poznatih ličnosti sa oih prostora, kao i njihovih života pre nego što su postali jako popularni. Mi tako danas malo govorimo o Novak Đokoviću, koji je preko 8 godina u braku sa svojom današnjom suprugom Jelenom Đoković, sa kojom ima dvoje dece. Njih dvoje su definitivno jedan od najpoznatijih svetskih bračnih parova, a jelena itekako koristi Novakovu meč u svetskim medijima. 

Samim time, ona promoviše nekoliko svojih fondacija koje su itekako povezane sa decom i majkama koje su samohrane, a sama Novakova fondacija je do sada izgradila jako puno obdaništa i igrališta za decu u njegovoj rodnoj zuemloji. Međutim i pre Jelene, Novak je imao jednu veliku ljubav, a devojka za koju zna jako malo ljudi zove se Lidija Popović, ko0ja je danas poznati Di džej, a kako se navodi od insajdera koji su joj bliski. po nastupu zna da uzme i po 30.000 evra. “Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

” Također navode da je uradila jako puno plastičnih operacija na sebi:”Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika.”, izjavila je ona nedavno. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno