Pevač Dado Polumenta u svojoj partnerki Ivoni, sa kojom deli dve divne ćerke, pronašao je sve što je ikada poželeo. Uspio je stvoriti radostan porodični život, kao i stabilnu vezu koja je, čini se, otporna na poremećaje. Ipak, njegov život nije uvijek bio krevet od ruža, što pokazuju njegova dva prethodna braka, od kojih je od tada prešao i odlučio da zaboravi.

 

 

Veza Dade Polumente sa sinom Dorijanom, kojeg je dobio sa bivšom suprugom Anom Marijom Kikoš, je neraskidivog kvaliteta. Naše nedavno otkrivanje pruža uvid u trenutno stanje njegovog odnosa sa sadašnjom partnericom. Dado je nekada bio poznat po svojoj ljubavi prema zadovoljstvu, što je izazvalo veliku pomutnju kada se prije deceniju oženio Selmom Mekić, vjeroučiteljicom. Javnost je bila šokirana činjenicom da su njih dvoje vodili potpuno različite stilove života, što je dodatno pojačalo skandal. Kružile su glasine da je Selma u potpunosti posvećena svojoj vjeri, dok je Dado bio poznat po prepuštanju hedonizmu. Brak para prekinut je naglo nakon samo pet mjeseci, a razloge rastanka nikada nisu otkrili.

 

 

U nedavnom intervjuu sa Slavicom Đukić Dejanović, Dado je svoju bivšu suprugu nazvao značajnom greškom. Druga supruga Dade Polumenta deset godina je ćutala o njegovoj kontroverznoj izjavi, ali je na kraju u dugoj Facebook poruci izrazila užasnutost i neodobravanje. Komunikacija sa Dadom Polumentom zahtijeva napomenu da se njegovo razdvajanje od Selme Mekić dogodilo prije skoro deceniju. Strogo je zabranjeno koristiti svoje ime i prezime u bilo kojoj javnoj emisiji, bez obzira na kontekst ili poruku. Na početku svog izlaganja, Selma je savjetovala pojedincu da prioritet da ispuni svoje porodične obaveze umjesto da traži publicitet. Naglasila je da nikada ranije nije spominjala njihovo ime javno. Nakon toga je strastveno izrazila svoje misli. O ovom pitanju ću se pozabaviti samo jednom i nadam se da više nikada neće morati da se raspravlja, pod uslovom da se Selma uzdrži od spominjanja mene. U svim svojim intervjuima jasno sam stavljao do znanja da njihovo ime ne treba spominjati. Iako smo oboje svjesni zamršenosti naše situacije, nema opravdanja za javno otkrivanje ili davanje opravdanja bilo kome. U vrijeme braka bio je svjestan identiteta i kvaliteta žene koju je odabrao za svoju životnu partnericu. U životu sam se suzdržavao od skretanja pažnje na svoje lične i emocionalne poslove. Iako još uvijek osjećam ljubavne senzacije, nemam sklonost da ih kapitaliziram radi finansijske dobiti ili priznanja.

 

 

Moj fokus je bio na stvaranju nečega od težine i značaja. Moja interesovanja su bila isključivo usredsređena na religiju, kulturu, umetnost i istinitost. U poruci, koju je napisao drugi supružnik Dade Polumenta, upozorava se na moguće posljedice uznemirenih pacijenata poput Polumente i poziva se na razboritost u komunikaciji kako bi se spriječila buduća zaduženja. U brojnim prilikama, Selma je hvaljena zbog dijeljenja afirmativnih poruka i optimističnih misli na različitim platformama društvenih medija. Međutim, upravo ova poruka koju je poslala svom bivšem partneru izazvala je popriličnu pometnju u javnosti. Zbog toga je prestala da javno pominje pevačicu.

 

 

Preporučeno