Vest je odjeknula kao iz vedrog neba, a vezano je za Anđelku Prpić kako čeka bebu. Naime, jedino što se znalo o njoj je to, da se razvela pre par meseci od supruga Dražena, koji je bio ljubomoran na sve i svašta, a na kraju je kap koja je prelila čašu bila ta, da je bio ljubomoran čak i na Andriju Miloševića, sa kojim je ona snimala hit srrijal “Andrija i Anđelka”.

Međutim, kasnije će se ispostaviti da ona nije bila bez razloga na meti ljubomore, jer se nedavno srpska javnost okomila na nju, pošto čeka bebu sa čovekom koji im je bio kum na venčanju 2011 godine, a koji je drug od detinjstva njenog bivšeg muža. Još uvek u medijima, glumi misteriju i ne želi da kaže ko će da bude otac deteta, a sada je dala i mini intervju na TV emisiji “Ekskluziv”:

“Uvek ima neki na koga bih mislila. Kako ćemo bez inspiracije kroz život Vesna – rekla je Anđelka, a na insistiranje voditeljke da otkrije barem njegove fizičke karakteristike, glumica je rekla:

-Lep je. Znaš kako kaže moja prababa, lep, lep a spojene obrve. Eto takav – rekla je Anđelka Prpić kroz osmeh. Ono što se trenutno zna je to, da je Anđelka trenutno u 5 mesecu trudnoće:”Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo” – otkriva dobro obavešten izvor za Kurir.

Preporučeno