U nastavku današnjeg članka pišemo malo o super popularnom glumcu o kojem se itekako ne piše u domaćoj javnosti u onoj mei koliko je on zapravo i zaslužio. Kao što i sami možete da vidite, danas pišemo o Ljubomiru Ršumoviću, koji je itekako bio popularan u doba Jugoslavije, te je bio jako bitan za odgoj dece, te je pisao krasne pesme za decu, radio je i dečije programe na RTS-u, a nedavno ga je ekipa obkjektiv.rs posetila i videla kako on danas živi.

U medijima danas razne starlete, pevači i sportisti uvek imaju mesta da se o njima nešto napiše, a o ljudskim gromadama poput Ljubomira, nikada se ne piše dovoljno često. On je daleko od grada, izolovan je i obožava i dalje da se druži sa decom, a najradije vreme provodi sa svojim unucima, podučavajući ih iteraturi i igrajući šaha sa njima. Naime, on je još davno odlučio da stan i gradsku vrevu zameni sa rodnim selom njegovih roditelja, koje se zve Ljubiš, gde je imao i porodičnu kuću koju je poklonio bratu, a on je po svom ukusu napravio kuću samo za sebe, koja izgleda kao kuća iz bajke. 

Nedaleko od njegove kuće koju je napravi osvojim rukama sa još par majstora, ima i velika stena na kojoj stoji veliko slovo “LJ”, a na to je itekako ponosan. U slobodno vreme se bavi travastvom, radi stvari od gline, bere i pravi razno razne čajeve, farba drvenariju a ono u čemu se itekako pronašao jeste sadnja i uzgoj cveća. Unuke uči kako se kosi trava, te se brinu o voćkama i drveću.

Preporučeno