Mnogim je ljudima poznato da je Lepa Brena već prije dugo godina sa svojom porodicom uspjela kupiti vilu koja je smještena na jednoj od najskupljih i najluksuznijih naselja, a radi se o Bežanijskoj kosi.

Kako su to mediji prenijeli, ona želi tu istu vilu prodati, ali je ipak cijena za koju ona nju potražuje prevelika i za sada joj to baš i ne ide za rukom. Kako je to navedeno u naslovu, ona je spomenula kako ne želi pristati na cijenu koja je niža od 2,5 miliona eura, što je zaista ozbiljna svota.

Za medije je dala izjavu sa svojim mužem Bobom i sve to je portal kurir prenio. Tako su oni istakli kako se njima ne žuri da oni prodaju vilu za neki mal novac jer znaju da će proći neko vrijeme kada će da nađu novog vlasnika.

Oni su zapravo u novoj gradnji kupili u luksuznoj zgradi čitav sprat za sebe i napravili su najbolji apartman  to je na Novom Beogradu, te su istakli kako su planirali ubrzo da se tamo usele.

Njima je sadašanja vila prevelika i njihova su djeca otišla svako svojim putem, te su oni trebali novi dom kojeg su pronašli baš onako kako to njima odgovara. Lepa Brena i njen suprug nikako da prestanu iznenađivati sa luksuzom i njihovo bogatstvo je zaista veliko.

Za sve to je zaslužno mnogo truda i rada i naravno uloženog novca, te su sada došli do momenta kada mogu da uživaju i da putuju, te da se jednostavno opuste u životu.

Preporučeno