Supruga predsjednika  Srbije Aleksandra Vučića još se nije pojavila u javnosti, ostavljajući privatni život obavijen velom misterije. Ipak, možemo vam dati neke uvide koje je ranije podijelila s medijima, fokusirajući se na svoj lični život i odgoj sina Vukana. Detalji njenog odrastanja govore da je odrasla u Loznici, a školovanje je nastavila u Beogradu. Kao televizijska novinarka, uživala je u dugoj i prosperitetnoj karijeri.

 

 

 

Njeno interesovanje za političku sferu dovelo ju je do toga da od 2010. godine radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Tokom ovog perioda, aktivno je bila angažovana u brojnim dobrotvornim inicijativama i dosledno prisustvovala srodnim događajima. 2013. godine stupila je u bračnu zajednicu sa današnjim predsjednikom, nakon čega je prije nešto više od pet godina dočekala njihovog sina Vukana. Ksenija, bivša Vučićeva supruga, bavila se i novinarstvom. Bila je urednica u emisiji “Pravac” na televiziji Pink. Kasnije je imenovana za direktora kablovskog kanala “Pink 3”. Aleksandar i Ksenija su tokom braka dobili sina Danila i ćerku Milicu. Međutim, 2011. godine odlučili su da se raziđu i službeno se razveli. Nažalost, početkom ove godine objavljena je tragična vijest o Ksenijinoj smrti u 56. godini života. Vučić je ovom prilikom izrazio duboku tugu i istakao da je njihov odnos do samog kraja ostao više nego prijateljski. Prelazimo na Tamaru, ona ima tendenciju da se drži prikriveno i nikada se nije previše izlagala javnosti. Međutim, ove godine je dala nekoliko izjava u vezi sa svojim privatnim životom.

 

 

Napominje da se posvećuje poslu i izražava želju za kvalitetnijim provodom sa porodicom. Njen najveći prioritet je aktivno učešće u vaspitanju njenog i Vučićevog sina Vukana. U nastojanju da minimiziram trajanje i učestalost ovih izleta, trudim se da budu što kraći. U stvari, u proteklih nekoliko mjeseci, bili su rijetki. Prije svakog putovanja, Vukan postavlja ključno pitanje: “Koliko ću noći spavati prije tvog povratka?” – artikulirala je u tom konkretnom slučaju. Prema njenim riječima, uvriježena je zabluda da je njen život bez napora jer ne pokazuje nikakav stres na poslu. Međutim, ona se svjesno trudi da održi dosljedan tok posla kako bi stvorila više mogućnosti za slobodno vrijeme koje namjerava provesti sa svojim sinom. Ona stavlja veliki naglasak na podizanje svog djeteta, a zajedno sa njegovim ocem, oni mu pružaju obilje ljubavi i brige.

 

 

Trenutno su u toku pripreme za Vukanov predstojeći upis u školu. Vukan nam u predškolskom uzrastu postavlja zadatak da krenemo u njihovo formalno obrazovanje. Moram priznati da se u meni javlja lagana nelagoda. Međutim, ovaj osjećaj je potpuno prirodan i očekivan. To označava značajnu i značajnu tranziciju, ne samo za Vukana već i za njihove roditelje. Kad god me preplave emocije, duboko udahnem i vjerujem svojim instinktima. Iznad svega, pridržavam se jednostavnog vodećih principa – napredujte korak po korak. Na kraju, sve će se odvijati kako treba. Vukan, bistro i odlučno dijete, ima spremnost da se upusti u pregovore“, zaključila je ona.

Preporučeno