Zna se jako dobro da je Srbija zemlja vica i dobrog humora, te da uvek iskoristi neku jako veliku svetsku vest da se našali na sebi svojstven način. Naime, verujemo da svi znate da je jučer sahranjena Krlajica Elizabeta II u Londonu, a sama sahrana je koštala preko 8 miliona funti. Mnogi Englezi su uverenja, da nije trebalo nešto ovakvo ako uzmemo u obzir da je jako velika kriza pšrisutna svuda oko nas.

Međutim, Krlajica je bila na vlasti punih 70 godina, i za engleze je ona sveta, dok z anjihove prve susede Škote, ona je niko i ništa. Zna se jako dobro istorija ove dv ezemlje, i koliko je Engleska pokušavala da potlači hrabre i nezavisne škote. Sada je u Srbiji, konkretno u Čačku se pojavilo i par posmrtnica, koje su namenjene kraljici Elizabeti, a nakon par sati e saznalo da iza cele idee stoji par mladih Čačana.

“Godinama unazad šalili smo se na račun njenih godina, bili smo oduševljeni njenim duhom, životom, uvek su oko toga bili neki vicevi i šale. Ideju smo dobili još kada je u stotoj godini umro princ Filip i rekli smo kada bude umrla kraljica stavićemo čitulju u Čačanski glas, međutim to bi nas koštalo čak i do nekoliko hiljada dinara, što je mnogo, jer mi smo uglavnom studenti” – rekao je za RINU jedan od idejnih tvoraca neobične ideje.

ako kažu, nije im bila namera da nekoga ismejavaju, pogotovo ne kraljicu:” Nije nam cilj bio da nekoga ismejemo, reakcije su podeljene, neki su to shvatili kao šalu, a oni koji su protiv svega toga, pre svega tih istorijskih dešavanja, oni su to shvatili krajnje ozbiljno i bili su protiv toga” – kaže mladi Čačanin.

 

Preporučeno