Ceca Ražnatović je definitivno žena, koja je napravila od srpske estrade ono što je ona danas. Naime, ona se na balkanskoj sceni pjavila sredinom 80 godina prošloga veka, kada je izašao njen veliki hit, “cvetak zanovetak”. Pesma koju je pevala simpatična devojčica iz Žitorađa, jako je brzo pokorila tadašnju Jugoslaviju, i CEci je bilo predodređeno da postane jako velika zvezda. 

Jako brzo je upoznala i Arkana, koji joj je još više pomogao da postane jako poularna. Njegova poznanstva otvarala su sva vrata u medijima, a TV stanice i radio stanice su jednostavno morale da vrte njene pesme. Samim time, Cecu i ko nije voleo, jednostavno je mrao da zavoli jer samo što iz paštete nije iskakala. Međutim, ona danas svoj privatni život kako u prošlosti tako i danas. krije kao zmija noge. 

Mnogi misle da je pravi muškarac u njenom životu zapravo bio Željko Ražnatović Arkan, međutim, to nije tačno. Bila je u vezi sa Harijem Bosancem, poznatim vlasnikom švajcarskih diskoteka u to vrme, a koji je bio njena prva ljubav, tako se priča. Međutim, pe njega je bila u vezi sa Vladanom Lukićem, poznatim srpskim fudbalerom, koji je tada bio jedan od popularnijih fudbalera, jer je igrao u šampionskoj generaciji popularne Crvene Zvezde. 

Međutim, on je morao da ode u vojsku na godinu dana, a veza je pukla, a Ceca je jako brzo upoznala Arkana, a ostatak priče dobro znate. Njih dvoje su i dan danas ostali u dobrim odnosima, a to pokazuje da je bio i na venčanju njenog sina, i to sa suprugom, za koju mnogi kažu da je bolja Od Cece. 

Preporučeno