Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Mira Škorić su decenijama bile najbliže prijateljice.

Od svojih ranih dana u svetu muzike, njih dve su delile svaki korak. Snimale su pesme i spotove zajedno, nastupale, podržavale jedna drugu na privatnim slavljima, stvarale su nezaboravne trenutke. Međutim, pre više od 15 godina, njihov odnos naglo se prekinuo, ostavljajući mnoge u čudu. Spekulacije o razlozima ovog prekida i dalje kruže, a jedna od priča sugerira da je Mira bila razočarana jer Ceca nije pružila podršku kada joj je preminula majka.

“Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće, nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Osim Zorice Brunclik, koja je uvek bila tu za mene, Jelena Karleuša je bila prva koja mi je pružila podršku u tim teškim trenucima. Ceca, jednostavno, to nije učinila. Naravno, ne zameram nikome. Svako ima svoje razloge. Ali istina je da se nije javila. Posle 40 godina brakova, ne bi trebalo da se prekida prijateljstvo. Ne mogu prva da iniciram kontakt. Ono što je između nas sada, više nije važno. Nismo u svađi, jednostavno se ne čujemo, ne družimo. Kao da smo prepolovili jabuku pa pokušavamo da je spojimo, ali to nije moguće. Tako ni mi dve ne možemo biti kao pre,” rekla je Mira.

S druge strane, pojedini mediji spekulišu da je razlog prekida neraščišćen dug.

“Znam sigurno da je Ceca pozajmila novac Miri Škorić. Ne znam tačnu sumu, ali znam da je bilo nekoliko hiljada evra. Dogovor oko vraćanja novca nije bio precizno utvrđen, ali umesto da razjasne situaciju, obe su odlučile da ćute. Ceca nije insistirala na povratku novca, a ni Mira se nije javljala. Vremenom, taj jaz među njima je postajao sve dublji,” izjavio je izvor upućen u situaciju.

Ceca je svojevremeno bila izuzetno kratka i rekla je: “Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i kraj.”

BONUS TEKST:

Đumbir je začin koji potiče iz Koreje, Kine i Indije, ali se danas uzgaja širom sveta zbog svojih izuzetnih ukusnih i lekovitih svojstava. Ovaj koren se koristi u kulinarstvu, tradicionalnoj medicini i kozmetici. Ima karakterističan pikantan i osvežavajući ukus, koji ga čini popularnim dodatkom u mnogim jelima i napicima.Osim što je poznat po svojoj aromi i ukusu, đumbir je takođe cenjen zbog svojih brojnih zdravstvenih benefita. Smatra se prirodnim lekom za mnoge zdravstvene tegobe, a neki od glavnih benefita uključuju:Poboljšanje varenja: Đumbir podstiče lučenje enzima i želudačnih sokova, što može olakšati varenje i smanjiti tegobe kao što su nadimanje i gasovi.Smanjenje mučnine: Poznat je po svojim antiemetičkim svojstvima, što znači da može pomoći u smanjenju mučnine i povraćanja. Često se koristi kao prirodni lek za jutarnju mučninu tokom trudnoće ili kod bolesti poput putničke mučnine.Smanjenje upala: Aktivni sastojci u đumbiru imaju antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u telu. To može biti korisno za ljude koji pate od upalnih stanja kao što su artritis ili upala sinusa.Jačanje imunološkog sistema: Đumbir je bogat antioksidansima koji mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i zaštiti organizma od infekcija.Regulacija šećera u krvi: Neka istraživanja sugerišu da đumbir može pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, što može biti korisno za osobe koje imaju dijabetes ili su pod rizikom od razvoja ovog oboljenja.Đumbir se može koristiti na različite načine – svež, sušen, u prahu ili kao dodatak uljima, ekstraktima ili čajevima. Bez obzira na način konzumacije, dodavanje đumbira u ishranu može doneti mnoge koristi za zdravlje i doprineti ukusnim jelima i napicima.

Preporučeno