Jedan od najkontraverznijih političara Srbije je definitivno Čedomir Čedo Jovanović. Najveći zavodnik i miljenik žena na političkoj sceni je također on, a sa suprugom Jelenom, Čedo ima četvero dece i to jednog sina i tri ćerke. Kada je u pitanju poznati političar iz Srbije Čedomir Jovanović koji je poznat po nadimku Čeda i Jelena Savić nose titulu da su jedan od najlepših poznatih parova na estradnoj sceni. Ono što je poznato jeste da su Jelena i Čeda tokom poznatih parova na estradnoj sceni. Međutim, ono što je poznato jeste da su Jelena i Čeda tokom njihovog braka dobili četvoro dece, koji su nasledili sve najbolje od roditelja.

Također, kada su u pitanu ćerke Čedomira Jovanovića, Jana Hart, Zora Fejt i Aneđelija Fej, su prava kopija svoje majke Jelene, na koju definitivno najviše liči najstarija ćerka Čedomira Jovanovića. Međutim, punoletna Jana, koja prolazi trenutno kroz period formiranja ličnosti, je odlučila da malo eksperimentiše sa svojim izgledom i da postane autentična, što je izazvalo veliku reakciju u janvosti.

Njegova ćerka Jana se ofarbala u plavo, isekla je popularne šiške, a svojim ženstvenim modnim stilom neprekidno pokazuje koliko je atraktivan. Komentari su se nizali jedan za drugim, tak da su svi oduševljeni sa njenim izgledom. Dok je Jelena svedena i odmerena dama, njena Jjana je smela pomalo buntovna tinejdžerka, koja na popuno novi i drugačiji način pokazuje lepotu koju je nasledila od svoje majke. Koje je vaše mišljenje o ovom sprskom političaru i njegovoj supruzi? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod teksta. 

Preporučeno