Ana Brnabić je definitivno jako dobra političarka, koja je do sada Srbiju zajedno sa Aleksandrom Vučićem izvela na pravi put. Mnogi zli jezici u Srbiji navode da je ona marioneta i produžena ruka predsednika Srbijem, te da je on gura. Naime, Ana Brnabić je nedavno dobila i drugi mandat od 4 godine, kao premijerka Srbije, a oslobodio ju je obaveza u Parlamentu republike Srbije.

Međutim, ima li u tome istine ili ne, Brnabićka odrađuje jako dobar posao za Republiku Srbiju. Dovoljno j e da samo pogledamo kakve je poslove uradila za svoju zem,lju, kopliko je samo standard skočio, a plate su itekako se povećale, kao i same penzije. Mnogi su joj na početku samoga mandata prigovarali to što je gej, i njenu vezu sa doktoricom Milicom nikada nisu gledali kroz neku pozitivnu prizmu, a kako je vreme prolazilo ona je sve više i više dobijala podršku od same javnosti u Srbiji.

Međutim, ona na poziciju 0premijera nije došla preko noći, jer je itekako obrazovana što ljudi u Srbiji jako malo znaju. Ona naime poseduje i master diplomu sa Univerziteta Hal u Velikoj Britaniji. Punih 10 godina pre pozicije prem,ijera radila je po raznim stranim organizacijama. Pomogla je jako i u polju IT poslova u Srbiji, kada je razvila akcioni plan koji im je itekako dobro došao u ovim jako teškim vremenima.

Ona je itekako puno pomogla da američki invesitori dođu u Ameriku, jer je jako dugo vremena radila start ap programe, a da li ste znali koliko Ana Brnabić ima godina? Verovali ili ne, ona je 1975 godište, danas ima 46 godina i rođena je 28 septembra.

Preporučeno