Današnji članak posvećujemo serijama to jeste sapunicama koje su se prvi puta na našim područjima pojavila pre 30 godina. Sve je počelo sa serijom Esmeralda, koje je zasigurno zaludela celi svet. Svi su poverovali da je ona slepa, a ljubav između nje i Jose Armanda je bila glavna tema koja se i dan danas prepričava.

Tada je serija Esmeralda kao što smo rekli bili mnogo popularna, a žene su masovno kupovale stvari na kojim je bio njen lik. dok su se na Balkanu prodavale na pijacama njene pidžame, tacne sa njenim likom, i jako puno suvenira koje je svaka žena jednosta morala da ima u svom domu. Posle te serije je krenulo i more drugih serija koje su dolazile sa svih strana sveta, a jednostavno bi nam trebalo jako puno vremena da nabrojimo sve super uspešne serije sa svih strana , a jednostavno bi nam trebalo jako puno vremena da nabrojimo sve super uspešne serije koje su se prikazivale na ovim prostorima. Domaći su mediji isto krenuli sa snimanjem raznih sapunica, a neke su bile sa više neke sa manje uspeha.

Mnogo je bilo zanimljivih likova koji su se do dana pojavili u ovim španskim serijama, a ova koju ste videli na naslovnoj slici verujemo da se apsolutno svi je sećate. Danas je glumica jako popularna širom Meksika, a danas je već majka i supruga jer je prošlo jako puno godina od prikazivanja same serije. Poznata glumica Anhelika Vale koja nam dolazi iz Meksika, potiče iz glumačke porodice, majka joj je glumica dok je otac bio amaterski pevač.

Ružna Leti je ime super serije, koja se prikazivala na našim prostorima. Ona danas je napunila 46 godina i dalje glumic, i udata je kao što smo rekli ima dvoje dece, a evo kakao danas izgled.a

Preporučeno