Mi u nastavku našeg današnjega članka malo govorimo o najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim proistorima, a to su svakako Zvezde Granda. Emisija koja se itekako uspešno prikazuje u poslednjih 2 godina, do sada je iznedrila jako veliki broj kvalitetnih pevača, a neki od njih nisu niti pobedili u Zvezdama Granda, a postali su velike zvezde. 

Analogno tome, imao isto par pobedniak ovog takmičenja koji su ostvarili nikakve karijere, a neki su čak se i povukli iz muzike, i danas se bave totalno drugim zanimanjem. Mi danas govorimo o mladim pevačima, čiji su roditelji, ili bliži članovi porodice bili uspešni pevači, pa onda i oni misle da im je to zapisano. Međutim, to nije garant, jer jednostavno ne mora značiti da ste povukli “pevački gen”. 

Mi govorimo o toime šta se desilo protekloga vikenda, kada se na sceni pojavila i ćerka pokojne pevačice Vere Nišić. Ona se već do sada pojavljivala u tri sezone, doduše ne sa puno uspeha, ali sada je odlučila da pokaže šta zna, jer je puno zrelija nego pre. Kako je izjavila nakon same pesme, malo je sujeverna, tako da nikome apsolutno nije rekla za samo snimanje:”“Baš nikome nisam rekla, dečka nemam, čuva me Bog. A

li, tako to biva nakon smeha usleio je teži zadatak, a to je izbor mentora, a birati između Ane, Cece, Viki, Milija i Snežane je sigurno jako težak posao, iako se čini da Emilija nije imala dilemu.”, rekla je ona. Na kraju je prošla, a Viki je rekla jako neobičnu rečenicu: “Ja sam ti dala glas podrške takođe. Znam tvoju mamu i jako sam je volela, jako je poštujem i iz tog poštovanja sam htela da joj dam podršku” – rekla je Viki i povukla svoj glas. Na kraju je izabrala Milija za mentora.

Preporučeno