Snežana Dakić, poznata voditeljka, oduvek je bila ponosna na svoju ćerku Lauru, koju deli sa preduzetnikom Vladimirom Mikićem. Ipak, Snežana radije drži Lauru što više od očiju javnosti. Iako par više nije zajedno, i dalje dijele odgovornost za podizanje kćeri, što nije uvijek bio slučaj. Retko se može naći Laura fotografija na Instagram stranici njene majke, ali poslednji put smo je videli u februaru kada su bili u Parizu.

 

 

Laura danas slavi svoj 17. rođendan i procvjetala je u prelijepu mladu ženu. Snežana je sedam godina bila jedina Laurina negovateljica, a zajedno su imali zadovoljan život. Kasnije se Laurin otac više uključio u njeno odgajanje, kako je voditeljka ranije spomenula. “Tata je imao važnu ulogu u našim životima. To je bila značajna pomoć, s obzirom na to da sam sedam godina prvenstveno bila odgovorna za Laurinu negu”, rekla je Snežana. Pričala je i o bliskoj vezi sa ćerkom. Moj cilj je da je odvedem do otkrivanja njenih urođenih sposobnosti, istovremeno razmišljajući kako da joj osiguram ispunjenu budućnost. Već sam joj dao prednost koja mi je nedostajala u njenim godinama. Nadam se da će ona to maksimalno iskoristiti, a ja ću biti tu na svakom koraku, pružajući joj ohrabrenje i motivaciju. Laura je od moje društvene mreže dobila više pomoći nego što su moji roditelji mogli pružiti. Ipak, predviđam da će se suočiti s preprekama na svom putu koje će morati savladati. Trenutno je Laura uzorna studentica koja se ističe akademski i pokazuje pouzdanost i nepristrasnost. Kako se kaže, roditelji su najveći učitelji.

 

 

Laura ima odličan uzor u svojoj majci. Posvećena sam kontinuiranom samousavršavanju u svakom aspektu svog života, posmatrajući lični rast kao stalni proces. Čak i u periodima neaktivnosti, tješim se spoznajom da štedim novac. Angažman u raznim oblastima interesovanja za mene je veliki izvor motivacije i inspiracije. Štaviše, blagoslovena sam sa neverovatnom ćerkom po imenu Laura koja ne samo da podržava, već i razume moje težnje. Snežana je prenela svoju autentičnu želju da njeno dete stekne poseban pogled koji samo roditelj može da ponudi. Njena želja je bila da njena ćerka sebe sagleda iz ugla svoje majke i tako stekne dublje razumevanje svog značaja za Snežanu.

 

 

Preporučeno