Mi se u nastavku današnjeg dana i članka, malo fokusiramo na dijete, koje su početkom proleća itekako aktivne u celom svetu. Jednostavno, dolazi puno lepše vreme, te se svako od nas želi osećati što je moguće bolje i lepše, pred početak leta, kad se ipak mora malo manje oblačiti, a gde su morske plaže i odlazak na more? Zato žene pre svega, odmah uzimaju prve dijete koje vide na internet portalima, bez da se pre toga posavetuju sa svojim doktorima, d li je to uopšte zdravo za nju ili ne. Imamo jako puno slučajeva kada osobe sebi definitivno naruše zdravlje, sa pogrešnim terapijama i dijetama, i dobiju ponekad i početni oblik anoreksije, što definitivno niko od nas ne želi.

Prema svetskim nutricionistima, najbolji oblik ishrane je onaj koji preferiraju dijabetičari, a sastoji se od pet manjih obroka na dan. Međutim, mi kao što i sami možete d avidite, danas govorimo o krompir dijeti, koja je definitivno zaludela celi svet. Pitate se kako ćete smršati od krompira? Pored krompira u ovu dijetu je uključeno i nisko masni jogurt, koji će vam omogućiti dovoljan unos kalorija u telo. Znači prvi dan za doručak uzmite jedan kuvani krompir i čašu jogurta, za ručak pojačajte na dva krompira bez soli i čašu jogurta. I za večeru je dovoljno da popijete samo dve čaše jogurta.

Drugog dana za doručak samo jedna čaša jogura, Ručak dva krompira i jedna čaša jogurta, a za večeru uzmite jedan kuvani krompir bez soli i jednu čašu jogurta. Trećei dan: Doručak jedan kuvani krompir bez soli, Ručak: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta. Večera: Jedna čaša jogurta.

Preporučeno