Mina Vrbaški je definitivno jedna velika i jaka rijaliti igračica, koju ste mogli pre svega da gledate u Zadruuzi u prvih 5 sezona. Međutim, nje ove sezone nema, a kako je izjjavila za srpske medije, nju je definitivno privatni problem, odvojio i od ove šeste sezone, ali je najavila da bi u idućih 10 dana itekako mogla ponovo da postane učesnik i ove šeste sezone.

No o tom po tom, a postalaa je poznata kada se tek pojavila u naselju u Šimanovcima, kada je priznala da je kao maloletna prodavala svoje telo za novac, da bi njena majka i brat uopšte mogli da prežive.

Kao jedan od dodatnih razloga zašto se nije pojavila u ovoj sezoni rijalitija Zadruga je to, što radi na svome obrazovanju, i to što je počela da radi sasvim normalan posao. nije tajna da je počela da radi na jednoj klinici kao medicinska sestra, a njena majka Ivana je također bila deo rijalitija, a o njenom ocu nikada nije bilo baš nešto previše priče.

Međutim, kada su je novinari nedavno upitali za oca, bilo je evidentno da joj je on bona tačaka te je kratko rekla za njega sledeće stvari:” “Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa “– pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla… ” Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime “– kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Preporučeno