Svakim danom imamo priliku da gledamo kako je situacija u rijalitiju Zadruga sve više napeta, iako je od samog početka doduše tako, s obzirom na sve situacije koje su se izdešavale. Dalila Dragojević je kako preljubnica jedna od glavnih tema kako njenih cimera isto tako i gledalaca. Ona je ušla u turbulentnu vezu sa Filipom Carem, i do sada od njih dvoje imali smo prilike da zaista vidimo razne situacije koje nimamo nisu za pohvalu.

Dok je Dalila bila u braku sa Dejanom, jedna od bolnih tema za njih dvoje tada bija je trudnoća, tačnije Dalila nikako nije mogla da zatrudni i da se ostvari u ulozi majke, iako ej to silno želela. Na samom početku oni su u rijalitiju otkrili kako su išli na vantelesnu oplodnju, i da je sve krenulo kkako treba, ali na veliku žalost onda je došlo do nekih komplikacija i ona je izgubila bebu, što je za njih dvoje bio jako težak period. Sada kako je sa Filipom imali smo priliku da vidimo veliki broj njihovih žestokih akcija ispod pokrivača.

Bez obzira u kakvom su odnosu, njih dvoje su svaku noć završavali ispod pokrivača, a ona se do sada nekoliko puta žalila kako joj kasni menstrualni ciklus, a sada se i na društvenim mrežama počelo spekulisati o tome kako je njoj porastao stomak, tačnije da se nije celokupno ugojila, nego da je promena vidljiva u domenu stomaka, pa su tak odmah krneula nagađanja i priče o tome d aje ona trudna. Fanovi su odmah počeli da objavljuju njene slike s profila, a da li je ona stvarno trudna ostaje nam da vidimo i saznamo. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučeno