– Danijel Popović je hrvatski pjevač, čija je karijera počela početkom 80 godina prošloga vijeka. On je definiticija pjevača, kojeg je obilježila jedna pjesma za cijeli život. Džuli, je naziv pjesme, koja je slušana i dan danas…

 

Skandal je stalni pratilac Danijela Popovića tijekom cijelog njegovog pohoda u javnu sferu, bez obzira na njegove namjere. Kad se prvi put pridružio svom prvom bendu, donio je žalosnu odluku da ne potpiše ugovor, što je rezultiralo značajnim financijskim gubicima i mnoštvom drugih komplikacija. Tijekom njegove karijere postojao je dosljedan obrazac njegovih prihoda od nastupa koji su varirali u suprotnom smjeru.

Te intrige i razočarenja održala su se sve do danas. Prelazio je iz jedne grupe u drugu, pridružio se “Silver Wingsima”, da bi ga opet dočekalo razočaranje. Bend je organizirao sastanak kako bi predstavio sve nove članove, ali Daniel je bio jedini koji se pojavio na snimanju. Nitko od ostalih članova “Silver Wingsa” nije se udostojio prisustvovati, što je rezultiralo bijesom i ogorčenošću osoblja TV postaje zbog ovog neodgovornog postupka. Na kraju je Daniel donio odluku o odlasku iz benda.

  • Nakon nedavnog preuzimanja, Elon Musk bi mogao privremeno preuzeti ulogu izvršnog direktora Twittera. U nizu skandala, jedan se dogodio 1983. za vrijeme Eurosonga, gdje je branio jugoslavenske boje s pjesmom “Julie”. Očekivalo se da će Daniel Popović postići veliki uspjeh, ali on je na kraju zauzeo četvrto mjesto, ostavljajući publiku zapanjenom svojom munjevitom izvedbom. No, polemika je nastala uoči utakmice kada je skupina građana prosvjedovala protiv sudjelovanja Danijela umjesto Lepe Brene, prenosi Puls online.

Tijekom 1980-ih Popovićeva karijera doživljava pad, zbog čega ga javnost povremeno zanemaruje. Godine 2005. razveo se od Sandre Petrž, jedne od svoje tri bivše supruge, s kojom je imao sina Dominika. Nakon rastave, u svojoj je knjizi otkrila da je bila žrtva zlostavljanja od strane bivšeg supruga. Dok je 2010. bio u hrvatskom reality showu Farma, u medijima su se pojavili napisi koji sugerirali da je prije ulaska u program bio nelojalan svojoj supruzi Aleksandri. No, on je oštro opovrgnuo te navode i ustvrdio da je njegov brak u dobrom stanju.

Godine 2013. izjavio je da je sreću pronašao u četvrtom braku nakon razvoda od Aleksandre 2005., a pritom se oslanjao i na socijalnu pomoć u Ljubljani.

Dodatni tekst:

Godinama su brojne istaknute žene u javnosti održavale blažene brakove dok su svoje osobne živote namjerno držale u tajnosti. Dok nekolicina povremeno može podijeliti fotografiju sa svojom drugom osobom, postoje i one koje se u potpunosti suzdržavaju od objavljivanja slika svojih muževa na društvenim mrežama.

Donosimo kompilaciju Srpkinja koje radije ne pokazuju javno svoje muževe. 1. U pitanju je Bojana Rajić Đurđević. Poznata srbijanska manekenka već se nekoliko godina drži podalje od očiju javnosti, a nakon razvoda od vratara Vladimira Stojkovića i braka s poduzetnikom Branislavom Đurđevićem, svoj privatni život učinkovito skriva od medija. Maja Berović od 2016. godine u sretnom je braku s biznismenom Alenom Dragoslavom. Zajedno imaju sina koji je rođen 2022. u austrijskoj bolnici.

Unatoč tome što je supruga upoznala sa 17 godina, njihov odnos radije čuva u privatnosti i daleko od očiju javnosti. Maja je svojedobno izjavila da bi na njenim nastupima u Bosni muškarac koji bi bio na svakom od njih uvijek razmijenio pogled s njom. U to vrijeme imala je samo 17 godina i bila je duboko zaljubljena u njega. Proslavljena pjevačica Lena Kovačević već je više od deset godina u sretnom braku s Veljkom Brčinom, uspješnim poduzetnikom i farmaceutom.

Unatoč njihovu javnom imidžu, Lena vješto čuva privatnost svog supružnika, koji je ujedno i otac njihova dva sina, Vuka i Teodora. Rijetka je pojava svjedočiti njezinoj prisutnosti uz supruga na događanjima ili crvenom tepihu, a privatnost svog emotivnog života vješto je čuvala, otkrio je umjetnik medijima. U tom je trenutku istaknula svoju nepokolebljivu predanost dijeljenju svega što je potrebno u pripovijedanju, budući da je to bio način na koji je odgojena i model kojem se divila. Smatrala je da svačiji osobni život treba smatrati nečim svetim.

Preporučeno