Petar Grašo i Danijela Martinović su definitivno najveće priče u 2022 godini, ne saamo u Hrvatskoj nego i u celoj regiji. Naime, poznato e da je Petar prekinuo svoju veridbu sa Danijelom nakon puune 23 godine veze, a sve to, da bi na kraju završio saa njihovom kužnom prijateljicom Hanom Huljić, od koje je u stvari stariji punih 14 godina.

Ova njegov potez je tazbesneo skoro celu javnost u Hrvatskoj i svi su bili na Danijelinoj strani, lai svaki ljubavni krah ima svoje dve priče. VErujemo da svi znate da se on oženio na proleće za hanu, a samo dvameseca posle su objavili vest da je hana u drugom stanju. Pre samo dva meseca, hana je postala majka malene Albe, i može se reći da je ovo bio glavni razlog njegovog odlaska od Danijele, jer se hteo ostvariti kao otac.

Danijela je tek kasnije priznala da je bilo do nje, i da nije mohgla da ostane u drugom stanju. “Ja mislim da se čovek uvek može zaljubiti ako je otvoren prema životu. To znači da treba verovati u ljubav da bi se zaljubio. Znam da zvuči kliše, ali neki ljudi već u tridesetim godinama kažu mi smo ostarili, evo imamo familiju, evo žena me čeka, dobra je, eno ona moja, ali ona moja, nešto govori… koja ona tvoja to ti je žena, imaš 35 godina, to ti je žena koju voliš, koju si oženio pre sedam godina…

Ako se neko odredi u startu da je žena ona moja koja kvoca ne da mu na pivo, a neko sa ženom ide na pivo… E ja spadam u ovu drugu kategoriju bez namere da se pravim ful romantični veliki frajer nego zato što ja želim da imam takvu vrstu odnosa – istakao je Petar Grašo.

Preporučeno