Viki MIljković je na muzičkoj sceni prisutn preko poslednjih 30 godina, a ako tome dodamo da je kako uspešna po pitanju hitova, onda nas i ne čudi što živi jako dobro. Ako tome dodamo da joj je i suprug pozati tekstopisac, onda za njih dvoje nema krize, kaao i za njihovu decu.

Njih dvoje su zajedničkim sbagama još pre tri godine, ana početku pandemije korona virusa, osnovali i građevinsku firmu, koja se bavi restauracijom velikih vila, a prvi klijent joj je bila i kuma ceca Ražnatović, Inače Viki sa Tapšketom, živi u prelepoj kući u Beogradu, a sada je za story.rs odlučila da otvori vrata svoga doma. Nsime, njihovo zdanje je na Beogradu naa voddi, a sada si uzbacili fotku kadaa se Taške dohvatio harmonike, a mali Andrej je krenuo da peva sa ocem. Međutim, ono što je itekako bilo simaptično je to, da im je društvo praavio i Nermin Handžić, učesnik Zvezdi Granda, kojem je Viki bila mentorica u samom takmičenju. 

Inače, Viki je morala malo duže da čeka na novu sezonu Zvzdi Granda, jer se nije znalo gde će se snimati, i na kraju je dogovoreno da to bude TV Pink:”Super je prošlo, mirno za sada, neću da kažem dva puta, da se nešto ne bi promenilo. Veći je akcenat bačen na kandidate, imali smo 21. takmičara i da bi svi prošli, morali su da budu kraći komentari. Nisam uzela nikoga, nije bilo dobrog narodnjaka. Ukućani su me zezali da kada sa njima uđem u neku polemiku, oni kažu “Znamo da ti nedostaje takmičenje, ali ne moraš u kući da se svađaš” – rekla je pevačica.

 

Preporučeno