Dragana Mirković je definitivno jedna od retkih pevačica sa ovih prostora, koja je na istoj prisutna u poslednjih 40 godina. Međutim, poenta cele priče je ta, da je celu slavu napravila na kvalitetenim pesmama, a ne na nekim sporednim stvarima, kao neke od njenih kolegica.

U samoj mladosti i početcima karijere, uspela je čak i da se odupre Arkanu i Ceci koji su je pokušavali skloniti ceci sa puta, jer joj je sredinom 80 godina prošloga veka, bila prava i jedina konkurencija. Međutim, “Luče iz Kasindola” je uspelo sve to da izdrži i danas je tu gde se i nalazi, na samom vrhu.

Za draganine nastupe, u tim danima tražila se kartaa višem baš ao i danas. Postavila je neke nove norme, a krajem 90 godina prošloga veka, udala se za austrijskog biznismena, srpskih korena, Tonija Bijelića. Sa njim se odselila odmah u Beč, te je odmah dobila i dvoje dece, ćerku i sina koji su danas već punoletni. 

Ona zajedno sa Tonijem ima ogromnu vilu u cenru Beča koja je procenjena na 16 miliona evra, a samo 13 osoba je stalno zaposleno, jer se neko ipak mora brinuti o toliko velikom prostoru. Za celi enterijer zadužena je upravo Dragana Mirković, koja sa svih strana sveta donosi razne antikvitete koji krase njen dom. 

Međutim, ono što je uradila sa kupatila nije niko, jer je naručila svarovski kristale, koji ukrašavaju njen toalet, bez kojih jednostavno ne može da zamisli niti jedan svoj dan.

Preporučeno