O Dušku Tošiću i Jeleni Karleuši bi se moglo definitivno pisati svaki dan, jer najkontroverzniji bračni paar u Srbiji, konstanntno donosi neke nove detalje iz svoga jako uzbudljivog braka. Iako su u braku preko 11 godina, za celo to vreme smo imali toliko vesti vezano za njih dvoje da je to prosto nemoguće.

Sve je praćeno sa skandalima koji su jedno drugom priređivali, a vrhunac je bio pre 4 godine, kada je isplivala Jelenina prepiska sa bosanskim fudbalerom Ognjen vranješom. Celi balkan je tada saznao da je bila neverna, jer su se pojavili i snimci ko i prepiske da su njih dvoje bili u vezi čak punih godinu dana. Svo to vreme, Duško je nastupao u Kini, i nije ništa znao, a mora se priznati da svaka ljubavna priča ima dve strane medalje.

Mnogi su tada rekli da Duško nije ništa bolje niti zaslužio, pošto je i on nju varao na svakom koraku, ali u odnosu na Jelenu, on nikada nije bio uhvaćen od strane medija u nečemu takvom. Ona je još pre dva meseca objavila vest da se njih dvoje razvode, ali od toga se nije desilo ništa, tako da su oni formalno na papiru još uvek u braku.

Tako je sada ove zimske dane, karleuša iskoristila za toplo sunce u Dubaiju, a Duško Tošič je naravno otputovao za Katar da bodri reprezentaciju Srbije u fudbalu. Međutim, ono što je svima sumnjivo je to, da je Ana Jovanović, koja je od ranije bila povezivana sa Tošićem, objavila stori sa sinoćnje utakmice sa Brazilom, i to sa istovetnog mesta na kojem je sedeo i Duško Tošić.

Preporučeno