Koliko god ponekad izgledalo jako morbidno i strašljivo mesto, groblje je definitivno najsigurnije mesto na svetu. Tu svakako počivaju osobe koje više nisu sa nama, i gde su se skrasili i pronašli svoj mir. U današnje vreme imamo jako skromnih grobova, ali i onih koji odišu raskošom i lepotom a neki i preteraju u svemu tome. 

Da imamo jako čudnih dešavanja kja se dešavaju širom groblaja u celom svetu, to smo se do sada mogli uveriti jako puno puta. Sledeća priča, koja je sve potresla dolazi nam konkretno iz Škotske, gde je u mestu Hamilton, jedna žena bila ubeđena da na grob njenog muža konstantno dolazi njegova ljubavnica. Ona je supruga inače izgubila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila 2019 gofine. Od tog dana ona konstantno nosi crninu, a do današnjeg dana nikako se nije oporavila.

Ono što ju je itekako iznenadilo jeste to, da je skoro svaki puta kada dođe na njegov grob viđala neko cveće, a kada se raspittala ko je mogao da ga ostavi, niko nije to uradio. Nije imao nešto posebno ni rodbine, tako da je sve opcije isključila, a na kraju joj je palo na pamet da je samo u pitanju bila ljubavnica za koju nikada nije saznala. 

“Puna dva meseca nisam uspela da “uhvatim” tu osobu, a onda sam je, kad sam se najmanje nadala, primetila. Otišla sam da operem ruke na česmu koja je bila udaljena nekih 60 metara od Stjua. Kad sam se osvrnula, videla sam neku ženu od recimo 30 godina. Stajala je tu i posmatrala spomenik. Naježila sam se. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Nije valjda imao ljubavnicu. To bi me dodatno ubilo”, rekla je ona. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju polusestra za koju nikada nije čula.

Preporučeno