Danas je samohranim majkama jako teško da prežive sa jednim djetetom, ali ako imaju dvojdjece to je onda definitivno pakao od života. Nnisu sve žene sretne da imaju posao koji je dobro plaćen, da bi joj bilo lakše izdržavati i stizati na sve. Zbog toga je većina njih prinuđena da radi i neke dodatne poslove u životu.

Krajem godine kada je ona izgubila posao u struci, Britanka ema Luis koja ima 31 godinu našla se u jako teškoj situaciji. Njen je partner slabo zarađivao, a dvije kćerke od 8 i 5 godina prirosno su htjele malo pažnje od svojih roditelja, a nije je bilo. To je bio razlog da nađe neku promjenu u svom životu, pa je probala sa nekoliko poslova od kuće, ali je sve otišlo u neku tamo stvar i prije samog početka, pa je saznala za sajt MYFET gdje se muškoj klijenteli putem onlajn poziranja ispunjavaju razno razne i pomalo bolesne želje.

Tako je Ema odlučila da se okuša kao domino dama, ali radeći iz svoje garaže koju je preuredila za potrebe ovog jako osjetljivog posla. Nakon 2 mjeseca kada je počela da uzima oko 800 evra mjesečno, ćerke su je otkrile da radi.

One su ušle u garažu gdje je sve to radila, a kada su vidjeli bićeve i silnu kožu koja je okačena na zidovima, jednostavno djeci nije bilo dobro od tih scena. Ali, Ema ima oko 50 pretplatnika, svi su kulturni i fini, i jednostavno imaju svoje želje koje im Ema svakodnevno ispunjava, a na kraju je djeci objasnila šta ona u stvari radi, a muž joj pruža veliku podršu u cijeoj ovo priči.

Preporučeno